Pris for beste stand

Talgø MøreTre AS reiste til årets Bygg Reis Deg med to nominasjoner i bagasjen. En nominasjon til Byggenæringens Innovasjonspris for det nyskapende arbeidet med Concise Collection®, og en nominasjon til Årets NOBBer for selskapets høye kvalitet på grunndata. Og selv om Talgø ikke gikk helt til topps i forbindelse med nominasjonene, dro de likevel ikke tomhendte hjem. - Vi vant! jublet markedssjef Heid Snekvik da juryen kåret Talgø til vinner av beste stand på Bygg Reis Deg 2019.

 

Det var rørende seiersscener da juryen, bestående av Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg, Aslaug Koksvik i Virke Byggevarehandel og Trine Dyrstad i Byggevareindustriens forening, overraskende dukket opp på Talgøs stand med diplom og blomster til vinneren fredag. – Er det mulig? Vant vi? Nå blir jeg nesten på gråten, sa en stolt markedssjef Heid Snekvik, som understreket at det lå mange timers arbeid og en stor kollektiv innsats bak det imponerende sluttresultatet.

Foto: bygg.no

 

Innbydende stand med produktene i fokus
På årets Bygg Reis Deg var det godt over 500 utstillere fra byggevarebransjen til stede, og juryen hadde en utfordrende jobb med å kåre en vinner blant svært mange sterke kandidater. Både utseende, innhold og evne til å vise frem produktene var avgjørende elementer som måtte fungere. Jurymedlemmene Aslaug Koksvik og Trine Dyrstad skryter av prisvinneren, som i deres øyne ga god informasjon om produktene, samtidig som de hadde en egen evne til å trekke folk inn og holde på dem. - Vi har vært på Bygg Reis Deg i flere år, og i år føler vi at vi endelig traff optimalt med kombinasjonen av informasjon og inspirasjon, sa Heid Snekvik. – Det er samtidig hyggelig at juryen trekker frem den jobben som blir gjort av alle som jobber på standen. Å møte kundene med varme kombinert med profesjonalitet og fagkunnskap er viktig for oss, og slett ikke noe som står i motsetningsforhold til hverandre, fortsetter hun.

Foto: bygg.no

 

Juryens begrunnelse 
Prisen for beste stand deles ut til den standen, som har det beste helhetsinntrykket vurdert ut ifra stand-design, kommunikasjon av budskap, presentasjon og eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningens fremtreden.
Juryen fremhever vinnerens utforming og funksjonalitet. Vinneren utnytter utstillingsområdet på en smart og spennende måte og skaper gode møteplasser som innbyr til salg og samtaler, på bakkenivå og i høyden. Årets vinner bruker sjarm, humor og nøkternhet som en del av kundemøtet og gjør utstillingen elegant, lett å besøke og lett å like. Vinneren er opptatt av bærekraft og viser frem produktene på en innbydende og effektiv måte.

 

En av åtte nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris 2019
Talgø var også nominert til Byggenæringens Innovasjonspris med sin nyutviklede kolleksjon, Concise Collection®. Concise Collection® er en serie med trelastprodukter for moderne boliger, hvor alle produkter har rette kanter og rene, enkle linjer. Innovasjonsprisen i år var det datateknologibedriften Spacemaker som stakk av med, men Heid Snekvik deppet ikke av den grunn. – De som vant innovasjonsprisen hadde et fantastisk spennende produkt, og vi er både stolte og ydmyke av å være nominerte i dette selskapet. Det viser at vi gjør mye riktig, og det skal vi også fortsette med, sa Snekvik, som gledet seg til å komme hjem og dele prisen med alle de andre i konsernet.


Søker fortsatt utvikling og nye markeder
Talgø har som følge av nominasjoner og priser satt seg ettertrykkelig på kartet som en materialleverandør av høy klasse. Hederen fra bransjen viser at nordmøringene evner å stadig utvikle seg og levere på et høyt profesjonelt nivå i hele organisasjonen. Samtlige avdelinger i Talgø har bidratt for at selskapet skal nå den posisjonen de har i dag. Talgø ser fortsatt mange muligheter for å vokse og utvikle seg både i eksisterende og nye markeder, og ser derfor ingen grunn til å hvile på laurbærene i tiden som kommer. - Vi har en sterk merkevare som tar stadig nye markedsandeler, og skal satse videre som aldri før, avslutter Snekvik.

Les mer hos bygg.no