Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Vi kommer fra et dugnadssamfunn, og i en krevende og tung situasjon er det derfor nærliggende å kjenne på ansvaret for å mobilisere for å ta del i den dugnaden som nå kreves av oss alle sammen.

 I Talgø tar vi situasjonen på største alvor, og har innført en rekke tiltak for å avverge smittespredning så langt det er mulig. Våre ansatte som har mulighet for det jobber i full drift fra hjemmekontor og tar nødvendige forholdsregler. Produksjonsanleggene driver for fullt for å sikre vareleveranser også videre, men med nødvendige tiltak for å beskytte våre ansatte og besøkende. Vi ber deg om å ikke besøke oss i våre produksjonslokaler eller kontorer i denne perioden, så lover vi at du er hjertelig velkommen tilbake den dagen det er rom for det.

Vi har tett kontakt med byggevarekjedene for å kontinuerlig kunne følge situasjonen rundt varelevering. Denne går foreløpig som normalt. Byggevarehusene har innført gode ordninger for å levere varer til deg på en trygg og god måte, og kanskje har du som oss mer ledig tid enn vanlig til hjemlige sysler i denne perioden? Kanskje er det nå du skal bygge den plattingen du aldri rakk på grunn av tidsklemma? Eller kanskje er det nå du endelig skal få satt opp den hagestua eller uteboden?

For både oss og andre norske bedrifter er det viktig og gledelig dersom vi sammen kan holde varehandelen oppe gjennom denne perioden – innenfor trygge rammer. Da er vi der også etterpå.

Ta vare på hverandre - lytt til lokale og nasjonale råd og bestemmelser - delta i dugnaden du også 

Foto: Talgø/Lediard Foto