Hagedesigneren Darren Saines

Vi samarbeider med en av norges mest kjente hagedesignere, Darren Saines, kjent fra tv-programmer som Norges hagemester, Tid for hjem og God morgen Norge. Darren har designet denne lekre hagen som inneholder alt du kan ønske deg og mere til. Et innbydende svømmebasseng som et smykke i midten omkranses av MøreRoyal® terrassebord.

Alle terrassedekker i tre i lagt i MøreRoyal® UNO grå, og i tillegg har Darren lekt seg kreativt med hagesviller og laget skjerming i MøreRoyal® brun. Resultatet har blitt en fantastisk uteplass til inspirasjon for oss som trives i hagen.
- Jeg har vektlagt lavt vedlikehold, privatliv og lite innsyn, vi kaller det “Little Spain” dvs at designen gir oss “feriefølelsen” hjemme med basseng, terrasse med solsenger, blomsterkasser etc. Jeg har også vektlagt at det skal være en hage som passer for familie og venner, langbord med plass til mange, soner med utepeis, grill etc. Trenden vi ser er at stadig flere ønsker en hage med lavt vedlikehold og tak etc. som hindrer innsyn og der folk kan sitte i le uansett vær. Mange vil ha også ha varmelamper for å forlenge sesongen.

- Møre Royal® har jeg valgt fordi det ser bra ut, og trenger lite vedlikehold, noe som er positivt for en som jobber mye og ikke har mye tid å bruke i egen hage. Den tiden jeg har foretrekker jeg til avslapning til tross for at jeg liker hagearbeid, smiler Darren.

Det er bare å bruke vinteren til å planlegge ditt drømmeprosjekt!

Foto: Nathan Ladiard/Lediard Foto