Ledig stilling: Prosessoperatør malingslinje

Hei, du! Har du to sekunder til en stillingsannonse som kanskje kan være noe for deg?

Vi skal nemlig ansette en prosessoperatør til den splitter nye malingslinja vår i Todalen, så vi ser etter deg som kan være med å sette litt farge på hverdagen til folk!

Hvis du er en ekspert på maling og overflatebehandling er jo det helt fantastisk, men i Talgø liker vi å utfordre folk til å lære seg nye ting! Så om den eneste malerjobben du har på CV-en er noen strøk hvitmaling på stua, så betyr det på ingen måte at du er diskvalifisert!

Er du vår nye kollega i Talgø?

Den viktigste egenskapen du må krysse av for er den myteomspunne «personlig egnethet». Vi ser nemlig etter en positiv sjel som ikke er redd for en utfordring eller to. Og selv om erfaring med overflatebehandling som nevnt er en fordel, så er det aller viktigste for oss at våre folk er fleksible, løsningsorienterte og uredde for å ta i et tak når tempoet øker.

Hva vi kan tilby deg? At lønnen er konkurransedyktig er en selvfølge, men vi er ikke så rent lite stolte av våre pensjons- og forsikringsordninger heller. I en bransje som virkelig har fått kjenne på utfordringer som følger med ord som «konjunktur», «renter» og «prisstigning», står Talgø fortsatt fjellstøtt.

Vi liker også å tro at vi er en gjeng med hyggelige folk! Det er ikke så lenge siden vi kjørte en busslast på bowlingtur til Orkanger (hvem bryr seg om hvem som vant?), så om vår nye prosessoperatør har et ørlite sosialt gen, så skal det absolutt være mulighet for å få utløp for det også.

Hva en prosessoperatør driver med? Malingslinja vår er helt ny og toppmoderne, så jobben vil i stor grad innebære oppfølging av den automatiserte produksjonslinjen, internkontroller og rapportering.

Det er kjekt med ting som trucksertifikat i denne stillingen. Det ville for så vidt vært kjekt med doktorgrad i overflatebehandling også, men én ting om gangen. Og skulle trucksertifikatet mangle, så ordner vi det! Vi tror på videreutvikling av våre ansatte, så vi vil strekke oss langt for å tilby både opplæring og kursing.

Det er bare å kontakte vår leder for HR, HMS og miljø, Hanne Waag, for spørsmål om selve stillingen – om dette fortsatt høres spennende ut? Og for alle spørsmål om stillingen og bedriften som man ikke stiller en HMS-ansvarlig, så kan du ta en prat med vår divisjonssjef, Elmer Talgø.

Søknadsfrist: 7. januar 2024 søknader kan sendes til: jobb@talgo.no

Kontaktperson: Hanne Waag
Stilling: HR-, HMS- og miljøansvarlig
Telefon: 950 81 828

Kontaktperson: Elmer Talgø
Stilling: Divisjonssjef
Telefon: 913 38 082

Ikke la denne fargerike muligheten passere i stillhet!