Ledig stilling: Nytenkende og kreativ snekker

Vår eminente internsnekker har gjort alvor av trusselen om å pensjonere seg, så nå ser vi etter noen som kan bli Talgø-konsernets nye, personlige supersnekker (NB: må ikke forveksles med sinnasnekker)!

Hvem, meg?

Ja, denne annonsen er ment for deg som brenner inne med snekkerfaglig kompetanse, men som samtidig har et kreativt gen som kanskje ikke helt får utløp der du stresser fra det ene prosjektet til det neste. At vår personlige snekker bidrar med faglige tips og triks der det måtte være behov er en selvfølge, men hva tenker du når vi sier at vi kan tilby mer enn å bare være lutter øre?

Talgøs egen snekker kommer først og fremst til å fylle dagene med å produsere butikkutstillinger, bygge showrom, samt produsere og montere messestands. Vi synes det er umåtelig stas å vise oss frem fra vår beste side når vi forlater hjemmets fire vegger, så til denne oppgaven trenger vi en snekker som matcher beskrivelsen «frammi skoa»! Innimellom slagene vil det også bli behov for å bidra med bygging og vedlikehold av konsernets egne bygninger.

Ellers kan du forvente å bidra med produksjon av vareprøver, samt bistå våre samarbeidspartnere der det er behov. So far, so good? Vi tenker iallfall at vi krysser av for en variert arbeidsdag med stor grad av frihet.

Men vær advart: Dette er ikke en stilling for den som ønsker å gjemme seg vekk på jobben. I tillegg til å kunne sparke ball (eller kappe lister?) rent kreativt, må du også kunne ta styringen over det teamet som er med på det enkelte prosjektet. Heldigvis er takhøyden i Talgø-konsernet legendarisk høy, og vi jobber aktivt for å ha et uformelt arbeidsmiljø.

Kanskje det er meg..?

Ja, kanskje det? Vi stiller egentlig få krav til gode papirer i en gammel perm fra gymnaset, men har du nå et fagbrev som snekker eller tømrer skader det absolutt ikke. Det betyr likevel mer for oss at du har peiling på faget, og at du har erfaringen som skal til for å stå løpet ut. Og så er det veldig fint om du forstår tegninger og at litt tall på en skjerm ikke automatisk trigger migreneanfall.

Henger du med? Vi trenger at du jobber både selvstendig, strukturert og nøyaktig, for det er (ofte) mye å huske på.

Go on…

Snart i mål nå. Så til den kreative supersnekkeren som har lyst til å jobbe som en «nytenkende snekker» tilbyr vi følgende:

Ditt. Eget. Verksted.

Fast ansettelse blir det også – i et arbeidsmiljø med artige og svært erfarne kolleger. Vi stiller derfor med tørkepapir de gangene du forlater gjengen for å reise dit jobben av og til tar deg.

Mot alt dette lover vi (selvsagt) å gi deg lønn, og som ansatt i Talgø får du tilgang til pensjons- og forsikringsordninger som vi er mildt sagt svært stolte av å kunne tilby.

Dette har jeg lyst til!

Ikke sant? Da tar du kontakt med Fredric og/eller Janne og så skal du se dette ordner seg.

Søknadsfrist: 26. januar 2024 søknader kan sendes til: jobb@talgo.no eller via FINNs «Enkel søknad» her.

Kontaktperson: Fredric Talgø
Epost: fredric.talgo@talgo.no
Telefon: 938 57 161

Kontaktperson: Janne Rangnes
Epost: janne.rangnes@talgo.no
Telefon: 975 77 649