Terrassebord i MøreRoyal® er dobbeltbehandlet med impregnering og olje som gir terrassebordene unike egenskaper og mindre flising og sprekking.

Med Terrassebord DUO kan du selv velge hvilken side du vil legge, rillet eller glatt - valget er ditt. Er du ekstra kreativ kan du også kombinere og lage egne mønster og innramminger. Finnes i fargene Brun RB.10 og Natur RO.0.

Terrassebord UNO med rill i MøreRoyal® Grå RG.25 legges med rillet side opp. Den er ferdig fargesatt i en nydelig, transparent gråfarge like perfekt for den moderne boligen som for hytta.

Leggeanvisning: MøreRoyal® terrassebord legges på bjelkelag med cc 600 mm. Terrassebordene er tørket under produksjonen, og det anbefales minimum 2 mm spalte mellom bordene (bladtykkelse på tommestokken). Som festemiddel anbefaler vi rustfritt A2 eller syrefast A4. Skrur man for nær endene kan bordet få sprekker og skrur man for langt inn mot midten av bordene kan treverket bøye seg. Ideelt er mellom 1 og 2,5 cm inn på bordet. Last ned anvisning. Alle kappflater forsegles med MøreRoyal® Treolje.

Sikkerhetsdatablad og FDV finner du her

Finn din favoritt! - se sortimentoversikt av MøreRoyal® terrassebord:

 


Se vår katalog med tips og inspirasjon:

 

MøreRoyal® terrassebord - et levende materiale 
Tre er et levende materiale som påvirkes av omgivelsene. Sol, varme, vind, nedbør og fukt som utsettes trevirke vil gjøre at det endrer seg over tid. Les mer om tre som materiale her