Bryggedekke i MøreRoyal® er dobbeltbehandlet med impregnering og olje som gir bryggedekke unike egenskaper og mindre flising og sprekking.

Bryggedekke har en glatthøvlet, profilert side med v-fas spor og en side uten profil. Den uprofilerte siden har en skåret overflate som er ru og røff og egner seg godt til grove rustikke miljøer. 

Bryggedekke er egnet til både større prosjekter og private brygger. I mange byer og tettsteder settes det fokus på havn, brygge og sjøkant i forbindelse med byfornyelse, forskjønning og infrastrukturutvikling, alt fra mindre utbygginger til større prosjekter.

Kolleksjonen leveres i 3 tykkelser, 1 bredde og i 4 fargevarianter.

I maritime miljøer skal det brukes A4 festemidler til MøreRoyal®  - rustfritt og syrefast.
Alle kappflater forsegles med MøreRoyal® Terrasseolje Eksklusiv.

Vi leverer også rundstokk i samme MøreRoyal®-kvalitet og i samme fargevalg som bryggedekket.

MøreRoyal® bryggedekke - et levende materiale
Tre er et levende materiale som påvirkes av omgivelsene. Sol, varme, vind, nedbør og fukt som utsettes trevirke vil gjøre at det endrer seg over tid.
Les mer om tre som materiale her

Montering over tidevannsonen
Trevirke som benyttes i sjøvann kan angripes av marine treborere, slik som pælemark og pælelus. Disse lever i trevirke og kan gjøre omfattende skader på kort tid. For å unngå slike skader må trevirket ikke være permanent eller regelmessig nedsenket i sjøvann. Det tryggeste er derfor å holde trevirket ovenfor tidevannssonen, dvs. ovenfor det området som dekkes av vann ved høyvann.