Interiør


 • Takpanel

  Vi tilbyr et bredt sortiment i takpanel, både foliert og malt, ulike bredder, ulike lengder og med ulike overflater og funksjoner. Våre takpaneler har en overflate og en fisnish som er både slitesterk og eksklusiv.

  Les mer
 • Hobbyplater

  Selv om mye kjøpes ferdig finnes det fremdeles mange som liker å snekre og lage ting selv. Som elsker å skape og ser muligheter til å lage spennende, egendesignede og egentilpassede møbler og innredningsløsninger - eller bare en enkel hylle. Hobbyplater får du som ubehandlet og i hvit melamin i en flere bredder og lengder. Våre hobbyplater er dimensjonert for å passe sammen med våre hyllestiger - slik bygger du enkelt din egen reol. Velg din bredde og dybde - enkelt og greit.

  Les mer
 • Reoler

  Reoler til loft og kjeller, til barnerommet eller garasjen finner du her. Reolene kan mixes til ulike bredder og dybder ved hjelp av hyllestiger og hobbyplater. Velg mellom ubehandlet og hvitmalt. Kvaliteten er høyere enn på de aller billigste reolene i markedet, og i denne får du tette hyller som gjør oppbevaringen enklere.

  Les mer
 • Benkeplater

  Benkeplater skal være både praktiske og estetiske. De er kanskje det viktigste arbeidsredskapet i boligen, men skal også se bra ut og passe til resten av innredningen.

  Les mer

Units/Page/ProductMainGroup.ascx